Zoeken naar bij mij

Uw zoekactie voor bij mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie mag ik straks pijpen?
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

Wie mag ik straks pijpen?
gisteren
Date vanavond! 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date vanavond!
Zoek date voor vanavond. Ben sportief gebouwd, 170 cm en 62 kg en niet mis. Gewone pijpdate wederzijds kan ook. Lekkere natte spuitsex. Zoek beetje zelfde lichaamsbouw. Ben 36 jaar. Kan bij mij thuis,.... Ben van Roeselare. Heb ook een mooi ingerichte plaats. Ben onbehaard en verzorgd. Niet ouder dan 45 jaar. Eventueel op locatie kan ook. Ergens in Roeselare...  
gisteren
Geert 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten...
Welke frisse 65+ loopt ook graag naakt rond in huis of in zijn afgesloten tuin...samen genieten van elkaars lichaam,wel kunnen ontvangen bij klik voor regelmatig,hygiéne respect en discretie spreekt voor zich  
Cyclist 41 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Gezocht...
Bikepacker zoekt man met tuin of kamer om vannacht te kunnen verblijven. Bij een leuke klik kan er veel. Ik ben een slanke bi, sportief en sociaal... omgeving Vilvoorde humbeek kappelle op den bos.  

Gezocht...
gisteren
antoine 60 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
MAANDAGNAMIDDAG
Alleen thuis en zin om te seksen. Je kan bij mij komen en we kunnen van alles doen, als de klik er is Alles kan en mag, met wederzijdse toestemming, discreet en hygiënisch Ik, 59, 1,78, 72 en goed voorzien Wat heb jij graag dat ze met je doen en wat doe jij graag bij mij Liefst jonger dan mezelf en een foto, niet van je edele delen dat ontdek ik liever zelf.  
gisteren
Fun 29 jaar West-Vlaanderen - Menen
Genieten
Hey Wie zin om soft Puur genieten Pijpen rukken Bij elkaar Gewoon rustig en chill Reageer met stats  
gisteren
Jasper 34 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Pijpdate
Hey, van dit weer heb ik ongelooflijk veel zin gekregen, bij welke man mag ik binnenkomen om hem lekker te pijpen om dan direct terug te vertrekken ?  
gisteren
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil een mooigeschapen oudere man lekker lang pijpen en mondgeneukt worden
Lekker dagje vandaag.... word er geil van... iemand met een mooie penis die discreet kan ontvangen en een goede zuigbeurt wil? Ik kan goed diep nat deepthroat zuigen. Ik word ook graag in de mond geneukt. 180 75kg slank grootgeschapen. Stuur wat info bij interesse aub.  
gisteren
Enrico 59 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Voor deze namiddag
Bij wie kan ik rond 16u30 langs komen tussen Merchtem en Dendermonde. Sta lekker heet en helemaal voor jou, lekker samen genieten, pijpen en meer ook mogelijk, ik ben top, tot straks, stats 181 60 95 17, grtn en tot straks. Oh ja vergeet uw stats niet te vermelden  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Welke jonge gast (18-30 jr.) wil zich graag eens laten afrukken (niet pijpen)? Je moet slank en hygiënisch zijn en kunnen ontvangen. Ik ben zelf 50 jaar en slank. Ik kom discreet langs, regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik verwacht niets terug, bij mij hoef je niets te doen. Ik blijf gekleed of niet, zoals je wilt. Bij interesse, laat maar weten en stuur een beetje info mee van jezelf. Graag alleen reageren als je aan de voorwaarden voldoet.  

Gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10